Hieronta kasvot lusikat

Iässä tahansa nainen haluaa näyttää nuoremmalta kuin biologinen ikä. Tätä tarkoitusta varten, elämän edustajat kaunis puolet ihmiskunnasta käyttää kaikkein odottamattomia kosmeettisia menetelmiä. Silmiinpistävää todisteita, jotka vahvistavat tämän tosiasian voi toimia kasvojen hieronta lusikat kotona – menettely, joka tänään nauttii uskomaton menestys naisten kanssa.

Hieronta kasvot lusikat

Tämä alkuperäinen menetelmä ei vaadi aikaa ja kustannuksia, mutta antaa hyviä tuloksia. Muuten, kauneus löytyy siitä, että käyttöön tämä tekniikka, joka ohjelma palvelut voivat parantaa arvovaltaa niiden instituutioita. Oppia hieronta tekniikka lusikat on helppoa. Siksi on tarpeen tutustua tämän epätavallinen tekniikka, joka auttaa säilyttämään tuoreuden ja ihon kiinteys jopa Kypsässä iässä.

Hieronta kasvot lusikat

Kehittynyt tekniikka hieronta kasvot lusikat kuuluisa saksalainen kosmetologi Renee Koch. Kuten kaikki pojat, hän lapsuudessa usein kaatui, smashing minun polvet. Helpottamiseksi poika on kunnossa ja lievittää kipua, äiti julkkis soveltaa mustelmilla paikoissa säännöllinen ruokalusikallinen. Ja todellakin, tämä yksinkertainen menetelmä toimi – kipua välittömästi väistynyt ja turvotus katosi. Koh päätti tämä kotitekoinen menetelmä käyttää kauneus teollisuudelle. Täytyy sanoa, että ensimmäinen harjoitus oli erittäin onnistunut, ja epätavallinen tapa nuorentaminen alkoi nopeasti saada suosiota.

Tänään se on laajalti käytetty paitsi nuorentaa ihoa, mutta myös torjua selluliittia. Muuten, hieronta lusikat ihanteellinen mukava koti ympäristö.

Hieronta, jossa käytetään lusikat

Vaikea löytää yksinkertaisempi menettely kuin hieronta lusikat. Hallita hänen tekniikoita, voit kotona. Se on tarpeeksi katsella videoita yksityiskohtaiset ohjeet manipulointia. Kuitenkin, menettelyn laadittava kartoitus – tavalliset ruokalusikallista.

Asiantuntijat uskovat, että tulos on vaikuttavampi, jos siellä on joukko lusikat hopeaa. Sen jälkeen, kun kaikki, koulun tietysti tiedetään, kuinka hyödyllinen tämä jalometalli terveydelle. Siksi, vuoksi kauneuden, voit lahjoittaa merkittävän summan rahaa ja ostaa mukava lusikka. Lisäksi tämä kätevä työkalu, voit ostaa eteeriset öljyt. Hieronta lusikat voi olla kolmenlaisia:

Kasvojen hieronta lusikat kotona
 1. Kylmä laitteet. Se tarvitsee: jäätä, vettä, muutama iso lusikat, lämmitettyä öljyä (kaikki kasvi). Yllä haluttu veden lämpötila, olisi kapasiteettia lisätä muutama jääpala.
 2. Kuuma menetelmä. Pakollisia tällaista menettelyä: lämmin vesi, samaa öljyä ja vain lusikalla.
 3. Yhdistetty menetelmä liittyy vuorottelu kuvattuja tekniikoita. Näin ollen tällaisen monimutkainen menettely on valmistella kaksinkertainen laitteet.

Tietenkin arvioida, onko se auttaa tai ei hieronta lusikat tavalla tai toisella, on mahdollista vasta sen jälkeen, kun käytännön kokemusta. Sen jälkeen, kun kaikki, jokainen nainen on yksilö. Joten jotkut naiset on optimaalinen, esimerkiksi, ensimmäinen vaihtoehto, kun taas toiset auttaa parantamaan ihon kunto on yhdistelmä kaksi pääasiallista tapaa.

Kasvojen hieronta lusikat: arvostelut ja tulos

Hieronta kasvot lusikat on herkkä kangas koko monimutkainen myönteisiä toimia:

 • stimuloi ääreisverenkierron;
 • edistää erittymistä ylimääräinen neste;
 • silottaa ryppyjä kaikkein herkkiä alueita – silmien ympärillä, otsassa, alalla nasolabial kolmio;
 • virkistää hipiä;
 • eliminoi "mustelmia" silmien alta;
 • auttaa korjata selkeä ääriviivat kasvot;
 • parantaa elastiset ominaisuudet ihon.

Arvosteluja, jos joka päivä viettää vain 10 minuuttia, suorittaa hyödyllisiä menettelyjä, muutoksia ei pidä itse odottaa. Katso ennen ja jälkeen kuvia kahden viikon aikana hieronta hoitoja lusikalla, jotta tehokkuutta tätä tekniikkaa.

Parantaa tuloksia, käyttää perustana luonnollinen rasva kerma. Kosmeettinen tuote voi korvata kasviöljy, kuten edellä mainittiin.

Nyt, tutkittuaan ominaisuuksia kunkin yksittäisen tyyppinen hieronta lusikalla , voit aloittaa opiskelun menetelmiä niiden täytäntöönpanoa.

Lusikka kasvojen hieronta

Kasvojen hieronta lusikat kotona

Kasvojen hieronta lämpimällä lusikka: tekniikka

Se on suositeltavaa työskennellä ongelma-alueita kasvot ja kaula. Tämä on erityisen hyödyllinen kasvojen hieronta lusikat sen jälkeen, kun 40 vuotta, koska tässä iässä selvästi ilmetä iholla ikään liittyviä muutoksia: verkko ryppyjä, ryppyjä, ulkonäkö kaksoisleuka. Suorittaa hieronta täytyy valmistautua 100 grammaa voita (se on parempi ottaa oliivi-tuote), lisää sitten 2-3 eetteri ruusu, laventeli, minttu tai muita kasviperäisiä ote.

Jälkeen valmisteluvaiheessa voi alkaa suorittaa menettely:

 1. Lusikka täytyy ensin liottaa kuumassa vedessä lämmittää.
 2. Sitten nopeasti pyyhi se kuivaksi.
 3. Kupera osa Ruokailuvälineet on tarpeen kaivaa öljy-pohjainen.
 4. Hieronta kasvot, se on suositeltavaa liikkeen suuntaan-myötäpäivään. Ensimmäinen, altistuminen altistuvat otsa, sitten posket ja lopuksi – paikkoja, joissa oli ei-toivottuja ryppyjä.
 5. Äärimmäistä varovaisuutta tulisi suorittaa hieronta liikkeet silmien alueella, jossa se on hyvin herkkä iho.
 6. Loppuun istunto on hieronta kaulan, unohtamatta noin herkkä tapa tehdä liikkeitä.

Sinun pitäisi kiinnittää huomiota erityistä kohta. Lähtökohtana on välillä kulmakarvat. Joten aloita kasvojen hieronta kuumalla lusikat tulisi olla tällä alueella. Se on tarpeen siirtää pitkin linjaa otsaa kohti temppeleitä, saavuttaa alueilla hiusten kasvua.

Seuraava tärkeä kohta: nenänpielet, ylempi osa korva, leuka, korvat, leuka, ja uudestaan, vain on pohja osa sitä. Sinun täytyy liikkua kuvatussa järjestyksessä. Kaikki käsittelyt on suositeltavaa suorittaa kerran.

Kuuma hieronta lusikat stimuloi verenkiertoa, joka vahvistaa ylempien kerrosten dermis. Asianmukaista ja säännöllinen täyttää menettely ihon lyhyen aikaa hankkia samettinen tekstuuri ja terveen hehkun.

Kylmä kasvojen hieronta lusikat: sekvenssin suorituksen

Tiedetään, että kylmä on positiivinen vaikutus ihoon: stimuloi verenkiertoa, kiristää huokoset, ääniä. Nämä ominaisuudet perustuvat kasvojen hieronta kylmä lusikat, mikä tahansa nainen voi tehdä kotona. Sekvenssi käsittelyt on jaettu seuraaviin vaiheisiin:

 1. Sinun on ensin puhdista iho meikki, sitten soveltaa kosteusvoidetta.
 2. Seuraavaksi sinun on hyvä jäähdytys tärkein apu työkalu – lusikka määrä on kaksi yksikköä.Tämän ne on ensin desinfioida ja sitten laita kulhoon jäävettä. Asiantuntijat suosittelevat jäähdytys lusikka massa hienoksi jaettu jäätä.
 3. Kun työkalu on jäähtynyt muutaman sekunnin ajan, olisi sovellettava ylemmän silmäluomen, ja toinen lusikka pohjaan. Tämä lyhyen aikavälin vaikutus alue silmien ympärillä auttaa pääsemään eroon tumma piireissä ja pussit.
 4. Kylmä lusikat hieronta suoritetaan perinteisiä hoitoja linjat, mutta ensimmäisen taulukon työkalu olisi kastettu lämmin öljy. Periaatteessa, tekniikka tämä hieronta on täsmälleen sama kuin kun se altistetaan kuumaa lusikkaa.
 5. Ensimmäinen aika on noin kaksi minuuttia. Sitten pitäisi päivittäin lisätä kestoa manipulointia samanaikaisesti. Eli kymmenen päivää myöhemmin, istunnon kesto pitäisi olla yhtä suuri kuin 10 minuuttia. Jos tekniikka on suoritettu oikein, kun ensimmäinen hoito tulee tunne rentoutumista kasvojen lihaksia.
Yksinkertainen ja nopea hieronta turvotus, pussit silmien alla

Tärkeä asia! Jos lusikka huono liukua ihon pinnalla, pitäisi lisätä äänenvoimakkuutta öljy-pohja.

Yhdistetty hieronta kasvot lusikat: tekniikka ja tulokset

Yhdennettyä lähestymistapaa, saadaan aina parempia tuloksia. Siten samanaikainen kasvojen hieronta lusikat kuuma ja kylmä vesi auttaa välittömästi päästä eroon koko joukko ongelmia. Yhdistämällä kaksi tekniikkaa, yksi menettely auttaa poistamaan ryppyjä ja poistaa alle silmien piireissä, se rentouttaa lihaksia ja lisää elastisuutta dermis.

Tähän tarkoitukseen sopivin Ruokailuvälineet hopeaa. Mutta voit käyttää säännöllisesti lusikalla. Se on suositeltavaa suorittaa kontrasti menettely aamulla, koska se auttaa lievittämään stressiä, ja se kasvaa aste hyvällä tuulella. Sitten miellyttävällä tuulella voit mennä töihin ja veloittaa positiivista kollegansa.

Niin, erottuva kasvojen hieronta hopealusikoita ei ole olennaisesti erilainen kuin edellinen menetelmiä tekniikka. Suorittaa saman yksinkertaisia liikkeitä: hankausta, silitti, läpsiminen. Tässä tapauksessa, lusikka toimii hiukset rauta, koska se käyttää kupera osa väline. Jos järjestelmällisesti ottaa hieronta käyttää vuorotellen kuuma ja kylmä lusikka, iho näyttää nuoremmalta, kirjaimellisesti silmissä.

Lusikka kuuma ja kylmä ominaisuudet

Kuuma taulukko tuotteella on seuraavat kyvyt:

 • auttaa poistamaan kaksoisleuka;
 • poistaa "varis jalat" silmien ympärillä;
 • kiinteyttää ihoa kaulan;
 • auttaa säätää ääriviivat kasvot;
 • poistaa notko paikkoja.

Monia ihania kykyjä ja on kylmä "antipode", että on lusikka jään lämpötila. Jälleen kerran haluan korostaa, että hopeaesineet, hopea on muita etuja:

 • on rauhoittava vaikutus;
 • palauttaa terve iho;
 • antaa iholle samettinen tekstuuri ja mukava mattapintainen;
 • palauttaa tärkein ominaisuus nuorekkaan ihon elastisuus.

Lisäksi nämä ominaisuudet, kylmä tuote hopea auttaa käsittelemään ärsytystä ja kutinaa, joka usein näkyy, kun hyönteisten puremat.

Lusikka

Salaisuus combo hieronta

Tiede on osoittanut, että vaikutus on erottuvan lämpötilat uudistaa ihoa. Siksi, manipulointi kuuma ja kylmä metalli esineitä, kuten herättää ihon soluja. He alkavat intensiivisesti virtaus aineenvaihduntaan, ja sen seurauksena, ulkonäkö naisia muutoksia parempaan.

Lukuisia arvosteluja naisia, jotka ei ollut aikaa arvioida tehokkuutta epätavallinen tyyppisiä hieronta, uskon, että yhdistetty menettely on enemmän hyötyä. Itse asiassa, vaikutuksen alaisena päinvastainen lämpötila kasvien uutteet ja voiteet imeytyy nopeasti ihoon. Jokainen hoito henkiä dermis ravitseva ainesosia, täysin kosteuttaa.

Yhteenvetona, se on edelleen huomata, että enemmän tehokas ja hyödyllinen menettely kuin kasvojen hieronta lusikalla vastaan ryppyjä, ei ole olemassa tänään. Se on täysin turvallinen käsittely, joka voidaan tehdä kotona milloin tahansa sopivana ajankohtana. Se ei jätä mitään haittavaikutuksia, ei ole pakko käyttää rahaa ostaa kalliita laitteita. Tarpeeksi on useita säännöllisesti lusikat aina tarkastella täydellinen.

01.10.2019